به گزارش شهرآرانیوز؛ نیلا داوری نسبت به خطرات مصرف زعفران در دوران بارداری هشدار داد و گفت: زعفران حتی در مقادیر کم، مانند مصرف در دمنوش یا نبات زعفرانی میتواند خطر سقط جنین را افزایش دهد.
وی ادامه داد: ترکیبات مؤثر زعفران، از جمله سافرانال و کروسین، با تحریک تولید پروستاگلاندین و اختلال در تعادل هورمونهای بارداری، انقباضات رحمی را افزایش میدهند. این انقباضات ممکن است منجر به جداشدن جنین از دیواره رحم شود و به این ترتیب خطر سقط جنین را به طرز قابل توجهی افزایش دهد.
این متخصص زنان و زایمان همچنین به تأثیر زعفران بر فشارخون و عوارض قلبی عروقی اشاره و بیان کرد: حتی استنشاق گرد زعفران در محیطهای فرآوری میتواند باعث افت فشارخون شود.
وی افزود:، چون فشارخون در ماههای اول بارداری بهطور طبیعی پایینتر از حد معمول است، با تماس با زعفران ممکن است به سطوح خطرناکی کاهش یابد. این افت فشارخون میتواند منجر به کاهش خونرسانی به جفت و جنین شود که پیامدهای جبرانناپذیری به همراه خواهد داشت.
منبع: ایسنا